top of page

Event-platform med billetsalg og pladsbestilling

- eksponer dit arrangement til et større publikum. Benyt vores billetsalg- og digitale marketingløsning

Kære planlægger og arrangør af events, arrangementer og begivenheder

Planlægning og gennemførelse af et vellykket arrangement kræver mere end bare godt indhold; det kræver at billetsalget sker gnidningsfrit og at markedsføringen er effektiv for at deltagerantallet og deres engagement bliver højt. Vi leverer en samlet ydelse, der dækker både billetsalg, digital markedsføring og eventuelt pladsbestilling. Med det på plads kan du fokusere på at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine deltagere.

Vi gør dit event synligt

Fordele ved at bruge vores Event latform

Strømlinet billetsalg

Vi forenkler processen for dine deltagere med at købe billetter med vores brugervenlige online bookingsystem.


Effektiv digital markedsføring

Vi tilbyder effektiv markedsføring og vil promovere dit arrangement på tværs af flere kanaler.Forbedret engagement fra publikum*Byg stærkere forbindelser med dine deltagere gennem personlig kommunikation.Omfattende Event Management

Brug vores integrerede værktøjer til en nem planlægning af dit arrangement.Sikre transaktioner

Vi sørger for, at alle betalinger behandles sikkert og effektivt.

.

Vores event management og marketingtjenester er designet til at forenkle kompleksiteten ved planlægning og gennemføring af vellykkede begivenheder. Ved at integrere det strømlinede billetsalg med effektive digitale marketingstrategier hjælper vi dig med at nå ud til et bredere publikum, øge engagementet og sikre en kompetent oplevelse for dine deltagere. Lad os håndtere logistikken, så du kan fokusere på at levere en uforglemmelig begivenhed.

Uddybende fordele ved vores tjenester

Strømlinet billetsalg


Brugervenligt bookingsystem

Vi tilbyder en intuitiv online booking, der gør det nemt for deltagere at købe billetter. Uanset om de bruger en stationær eller mobil enhed, er processen hurtig og problemfri.


Opdateringer i realtid

Vi rapporterer billetsalg i realtid, så du kan træffe velinformerede beslutninger om dit arrangements kapacitet og pladsarrangementer.


Fleksible billettyper

Vi tilbyder en række forskellige billettyper, såsom early bird-, VIP- og grupperabatter, for at imødekomme forskellige segmenter af dit publikum.Effektiv digital markedsføring


Målrettede e-mail-kampagner

Vi når dit publikum direkte med personlige e-mail-kampagner, der fremhæver vigtige detaljer om din begivenhed. Vi bruger segmentering til at skræddersy budskaber til forskellige grupper for maksimal effekt.


Integration af sociale medier

Vi promoverer din begivenhed på store sociale medieplatforme med integrerede værktøjer, der gør det nemt at planlægge indlæg og spore engagement.


SEO-optimering

Vi forbedrer din begivenheds synlighed i søgemaskinerne, hvilket sikrer, at potentielle deltagere nemt kan finde information om dit arrangement online.Forbedret engagement fra publikum


Personlig kommunikation

Vi sender personlige beskeder til deltagerne og holder dem informeret og engageret fra det øjeblik, de køber deres billet, indtil begivenheden slutter.


Interaktive funktioner

Vi kan inkorporere interaktive elementer såsom afstemninger, Q&A-sessioner og live chats for at engagere dit publikum under begivenheden.


Feedbackindsamling

Vi indsamler værdifuld feedback fra deltagere efter begivenheden for at forstå deres oplevelse og forbedre fremtidige begivenheder og rapportere til dig.Omfattende Event Management


Værktøjer til eventplanlægning

Vi planlægger og organiserer alle aspekter af din begivenhed, fra planlægning til opgavestyring og mere.


Samarbejdsplatform

Vi opsætter samarbejdsfunktioner, der giver mulighed for opdateringer i realtid og delt adgang til vigtige dokumenter.


Detaljeret analyse

Få adgang til detaljerede rapporter og analyser for at evaluere dit arrangements succes og identificere områder, der kan forbedres.


Sikre transaktioner


Sikker betalingsbehandling

Vi sører for, at alle finansielle transaktioner er sikre, og beskytter både din indtægt og dine deltageres personlige oplysninger.


Flere betalingsmuligheder

Vi tilbyder gæsterne forskellige betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal og andre populære muligheder, for at gøre købsprocessen så bekvem som muligt.


Forebyggelse af svindel

Vi abonnerer på avancerede foranstaltninger imod svindel, der beskytter dit arrangement og dine deltagere mod potentielle trusler.

Interaktiv pladsreservation
Vi skaber en plantegning af dit lokale, hvis det er nødvendigt, hvor gæsterne kan vælge deres pladser og købe billetterne. Det bliver tilpasset med rækker, borde eller ståpladser, og med forskellige priser for hver.

.

Supplerende tjenester

• Online billet og event platform

• Online booking

• Modtag mad- og drikkevareordrer

• Sædereservationsservice

• Billet- og abonnementssalg

• Modtag onlineordrer og sikre betalinger

• Administrer værelsesreservationer

• Medlemskabsfora og præ-event-programmer

• Sælger desuden kunst, musik og digitalt indhold

• Komplet e-handelsplatform

• Kundedatabase og ordrestyring

• Marketing- og analyseværktøjer

• Kampagner og kuponer

• Chat og SMS/E-mail Automation

Skriv til os

Tak for din henvendelse

  • Facebook
bottom of page