top of page

Vi har integreret analog markedsføring med den digitale

Vi har tilføjet print og tryk til de kreative og digitale ydelser. Se dem her. Som en lokal virksomhed i Stevns og Køgeområdet udvider vi nu vores sortiment ved at tilbyde print- og trykydelser. Med denne udvidelse sigter vi hos Motiv mod at bygge en bro mellem analoge og digitale kommunikationsformer, og tilbyder en komplet pakke af design, print, tryk og digital markedsføring under ét tag. Vi håber, at styrke lokale Stevns- og Køgevirksomheders branding og synlighed.
Broen mellem Analog og Digital At have stærke analoge kommunikationsmaterialer tilfører værdi til virksomhedens markedsføring. Et veldesignet visitkort, brochure eller banner kan gøre en stor forskel i den fysiske verden, mens digitale markedsføringsstrategier skaber forbindelser online. Ved at tilbyde både print, tryk og digital markedsføring, hjælper vi virksomheder med at bygge stærke brands både online og offline. Vores nye sortiment spænder fra etiketter, bannere og beachflag til blokke, brevpapir, bøger, emballage, foldere, gaveæsker, hæfter, kalendere, klistermærker, krus, kuverter, løsblade, musemåtter, plakater, postkort, ringbind, roll-ups, salgsmapper, skilte, valgplakater, visitkort og æsker. Her finder ma noget for enhver smag!


Design som Fundament En kernekompetence hos Motiv ligger i det kreative design og budskabsformidling. Et stærkt visuelt design er fundamentet for effektiv kommunikation, uanset om det er på tryk, i print eller digitalt. Vi skaber smukke designs med klare og stærke budskaber for små og mellemstore virksomheder, som på den måde får styrket deres brand på tværs af alle platforme.


Komplette Løsninger Med tilføjelsen af print- og trykydelser tilbyder Motiv nu en komplet løsning fra idé til færdigt markedsføringskoncept. Som kunde, får du skabt et stærkt visuelt design, får det trykt og leveret, og kan få udviklet en digital markedsføringsstrategi, der driver trafik og engagement både online og offline. Læs mere om vores designydelser her.


Lokal Kærlighed Som en lokal virksomhed baseret i Stevns og Køgeområdet, værdsætter vi hos Motiv det nære forhold til vores kunder og lokalsamfundet. Udvidelsen tilbyder nærområdet kvalitetsløsninger, der er både bekvemme og pålidelige.


Grønnere Valg Vi går også den grønne vej ved at tilbyde miljømærket papir, hvilket er et skridt mod en mere bæredygtig praksis og et bidrag til en grønnere planet.


Kom og Udforsk Udforsk udvalget af nye muligheder på vores website. Med udvidelsen ser vi frem til at tilføre markedsføringen fornyet energi og kreativitet til virksomheder, der kender os for en kreativ tilgang til digitale markedsføringsløsninger

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page